Citrifolia

Om Citrifolia

Citrifolia - Vi sprider matkulturer, unika livsmedel från omvärlden
Citrifolia är ett familjeägt livsmedelsbolag med säte i Göteborg och bedriver försäljning av livsmedel fokuserat på egenutvecklade produkter och unika varor i ett snävt sortiment. Vi överväger noggrant alla de idéer vi har och de produkter vi väljer att tillverka och lansera för att vara säkra på att våra produkter ger marknaden något nytt. Något som vårt varumärke står för. Vi sprider matkulturer, unika livsmedel från omvärlden. Vi öppnar ögonen för nya smaker och influenser och verkar för utveckling inom branschen och marknaden genom att erbjuda produkter som är nya för den marknad där vi verkar. Vi tror inte på copy/paste utan vi är noga med att bidra med nytt, var finns det goda syftet annars?

Genom goda samarbeten med leverantörer och kunder samt en effektiv marknadsföring skall företaget bli en viktig aktör i branschen som står för nytänkande och unika varor.
 

Våra återförsäljare

En typisk kund hos Citrifolia HB är företag som söker ett spännande och brett sortiment samt företag som ständigt söker utveckling. Den privata konsumenten söker spänning och vågar prova nya smaker.

Nedan listas de butiker i Göteborg vi levererar till idag. Fler butiker är på gång och listan uppdateras dagligen då vi ständigt knyter an med nya återförsäljare.

- ICA Focus i Gårda
- ICA Supermarket Länsmanstorget
- ICA Nära Almedal
- ICA Kvantum Frölunda
- ICA Supermarket Hjällbo
- ICA Supermarket Rosenlund
- Moussas Orienthus i Bellevue
- Göteborgs Orienthus i Gamlestan

Vi är godkända leverantörer i ICAs leverantörsportal.

Vill du bli vår nästa återförsäljare? Klicka här och kontakta oss!