Citrifolia

Vår filosofi

Våra kunder och konsumenter skall vara säkra på att de köper kvalitet när de handlar från oss. Vårt varumärke skall förknippas med unika varor som öppnar ögonen för nya matkulturer.

Alla våra varor tillverkas med 100% naturiliga råvaror och är helt utan tillsatser. När man håller våra varor i handen kan man vara helt säker på att det är livsmedel som är bra för kroppen och att man inte får i sig några oönskade ämnen. Vår mat är just mat. 100% ren. 

Kvalitet

Citrifolia arbetar aktivt för att uppnå bästa kvalitet på de produkter som tillverkas och framställs. Vi arbetar med vårt väl utarbetade och omfattande kvalitetssystem baserat på HACCP-principen. Systemet innehåller en mängd rutiner som beskriver processerna under vår livsmedelshantering, riskanalyser samt checklistor som följer hela produktionsprocessen för våra produkter. Detta säkerställer vår tillverkning av våra livsmedel och verkar för bästa kvalitet. 

Krav på våra partners

För oss är det självklart att ställa samma höga krav på våra leverantörer och återföräljare som vi gör på oss själva. I vårt kvalitetsystem ingår kontroll och bevakning av alla led i vår livsmedelshantering, även de led som ligger utanför vår verksamhet och i våra samarbetspartners händer. För oss är kvalitet något som skapas genom en process från ax till limpa, genom ett samarbete mellan två eller flera relationer. Vi kontrollerar våra samarbetspartners kvalitetsystem och tillser att de har samma höga krav som vi på deras livsmedelshantering. 

Certifieringar

Äkta vara - Mat istället för tillsatser
Vi framställer alltid våra produkter helt utan tillsatser och med 100% naturliga råvaror. Alla våra varor är certifierade enligt kvalitetsorganisationen ”Äkta vara”, som säkerställer rena produkter. Se mer på www.äktavara.org