Citrifolia

Unika livsmedel från omvärlden

Just nu pågår produktion och försäljning av flera av våra egentillverkade och unika produkter. Alla våra produkter tillverkas med 100% naturliga råvaror och är helt utan tillsatser. Nedan kan läsas om de produkter vi har. Vi arbetar ständigt med framtagande av nya spännande produkter och listan uppdateras kontinuerligt.

Citrifolias produkter

Shiraz & Cará Original – Den orientaliska färskosten. En unik smakrik mjölkprodukt med influenser från mellanöstern, vid namnet Shiraz & Cará. Färskosten härstammar från en liten del av Iran och har anor långt bakåt i tiden på den iranska landsbygden. Produkten är perfekt att ha till frukostbrödet eller som komplement till mat. Den används perfekt till att höja smakerna på din pasta. Istället för att lägga i smör eller olja, använd då Shiraz & Cará för en mer smakrik måltid. Shiraz & Cará passar till många rätter och alla hittar sitt eget favoritsätt att använda den på. I salladen är den till exempel perfekt att blanda i tillsammans med kyckling, soltorkade tomater och oliver. Finns i två storlekar, 180ml och 400ml.

Shiraz & Cará Extra syrlig – Den orientaliska färskosten. En vidare utveckling av originalet som är ännu fräschare och har en extra syrlighet. En höjdare för den som vill utmana smaklökarna lite ytterligare och prova något alldeles extra. Likt sin moder Shiraz & Cará Original passar den till det mesta. Alla hittar sitt eget favoritsätt att använda den på. Vissa äter den rent, utan något till bara för den goda smakens skull och andra väljer att avnjuta den tillsammans med brödet till frukosten eller till maten. Finns i två storlekar, 180ml och 400ml.

Bamya – Orientalisk ockragryta. En smakrik välsmakande färdig gryta gjord på den nyttiga grönsaken ockra. Helt fri från tillsatser och gjord på 100% naturliga råvaror. Lågt kaloriinnehåll och gör magen glad. Smaken upplevs bäst med basmatiris och finns både som färsk för den som vill ha en snabb måltid utan att behöva tina samt som fryst för den som vill bunkra upp riktigt god mat i frysen. Säljs i förpackningar med två portioner för den mindre familjen och i fyra portioner för den lite större.

Ghormeh sabzi – Persisk örtgryta med lamm. En traditionell persisk örtgryta som är lika vanlig i Iran som Kallops är i Sverige. Den brukar lite slarvigt kallas för Irans nationalrätt och är mycket populär i mellanöstern på grund av dess explosiva smaker. Helt fri från tillsatser och gjord på 100% naturliga råvaror. Även denna har lågt kaloriinnehåll som sin systergryta ”Bamya”. Smaken upplevs bäst med basmatiris och finns både som färsk och som fryst. Säljs i förpackningar med två portioner för den mindre familjen och i fyra portioner för den lite större.

Shiraz % Cará färskost Citrifolia Orientalisk

Är du nyfiken på vad som är på gång i vår verksamhet?

Gilla oss, följ oss eller bli vän med oss på facebook eller instagram så får ni senaste nytt och förhandsinformation om nya produkter. 

Produktinformation
Shiraz & Cará Original och
Shiraz & Cará Extra syrlig

Produktinformation Bamya

Produktinformation Ghormeh sabzi